Mire utalhatnak ezek a tünetek? 23/L
Csutortokon egesz nap szedultem, felallasnal feketen lattam (hosszabb ideig mint szoktam), hanyingerem volt es nagyon fajt a fejem es csengett a fulem. a hangokat a tavolbol hallottam. egesz nap nem ettem semmit, de emiatt meg sosem volt problemam.
Valamivel kesobb a szomszedos barban ittam egy kavet, es amikor indulni akartam haza, felalltam, elsotetult minden, levert a viz kb 1 perc erejeig (ataztak a ruhaim is)pedig egesz nap razott a hideg es ha nem szoritom a pultot, leesek a foldre. Senki nem segitett, ugyhogy gyak.lag labon kihordtam az ajulast. Eletemben masodszor ajultam el, elegge strapabiro vagyok, azert is furcsa ez az egesz.
Masnap elmentem a korhazba kivizsgalasra, vernyomas-meres stb. hosszas konyorges utan csinaltak egy veranalizist, ami enyhe gyulladast mutatott ki, nem tudtak h hol.
4orvos feltetelezte, h terhes vagyok, de tobb mint fel eve szedek fog.gatlot.
kesobb ct-re kuldtek de allitolag semmi. dafalgan-t adtak az egesz tortenetre ami csak egy fajdalomcsillapito.
nem erzem korrektnek ezt az eljarast.
Lehet vérnyomásoddal volt gond csütörtökön, nagyon le-, vagy felment, akkor kellett volna megmérni. Ájulás pedig szerintem attól, hogy egész nap nem ettél semmit.
Mindenesetre menj el hétfőn a háziorvoshoz és kérj egy kivizsgálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!