En 9 honapja kuzdok extrasystoleval voltam nagyon sokszor kardioligusnal semmit nem talatak. A baj az hogy ez a tunet elkeseri az embert elete vegig. A tuneteket mgb6 illv pannangin forteval enyihetem. Esetleg valaki tudra mas megoldas?
Próbálj mégy teákat is mellette inni.
Amit találtam így hirtelen az a citromfű tea.
De jobb lenne ha felkeresnél egy teákkal foglalkozó emberkét.
Pld őt, szerintem szívesen segítene, ha felvennéd vele a kapcsolatot, de vannak jó tea készítményei is, kutakodj!
Gyógyszert nem ajánlok, főleg hosszútávra, biztos van valami alternatív megoldása. Csak kutakodj, és ne add fel!
Második vagyok:
A fehér fagyöngy teáját ajánljuk szívritmuszavarra, amit hideg, mészmentes vízben való 12 órás áztatással kell készíteni. Emellett esténként a galagonya virágos ágvégből készült teát érdemes inni, mely nyugtat és segíti a szív munkáját – ezért is hívják a szív gyámolítójának.
És ezeknek nincs mellékhatásuk, csak bizonyos esetekben nem ajánlott őket fogyasztani, szóval jobb mint a gyógyszer.
Illetve a vízbeviteledre is nagyon ügyelj, sok mérget kivisz a szervezetedből. Meg egy kis torna, ami nyújtások sokaságában is kimerülhet, illetve séta, kerékpározás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!