Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres széklet mitől lehet?

Véres széklet mitől lehet?

Figyelt kérdés

Már február óta véres a székletem. Természetesen voltam orvosnál, ő azt mondta, hogy nem belülről jön a vér, hanem sérülésből(mivel valójában nem a székletem véres, hanem a papír).

Egyébként valóban akkor van több vér, ha gyakrabban kell kimennem, vagy ha túl "nagy", de akkor sem normális a dolog. Ha ez sebből van, akkor mit csináljak? Nyilvánvaló, hogy nem nagyon akar begyógyulni.

2016. júl. 15. 11:05
 1/1 anonim ***** válasza:
a végbélrepedést, vagy aranyeret nem engedi begyógyulni a táplálékkal bevitt kálisó. ha nem eszel nagyüzemileg előállított kajákat, és saját fűszerezésre is csak a patikában veszed a tiszta konyhasót, akkor talán a gyógyulás eredményes lesz. de addig, amíg egy picike káliumsó is van az ételbe nem fog gyógyulni a seb, bármilyen kúpot, kenőcsöt, tablettát is használsz.
2016. júl. 15. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!