Pánikbetegség? Vagy mi lehet?
17 éves vagyok,az a tipikus erős,életre való lány.Semmitől se félek,mindenhez lazán állok és álltam is.
Az egész ott kezdődött hogy barátnőmmel cigiztünk a tetőn,es lenéztem,erős hányinger,mégerősebb szédülés,majd nem láttam semmit,és a hallásom is letompult.2 nappal később szoláriumba ugyanez,majd elvágtam az ujjam és ugyanez.Azt tudni kell hogy tényleh nem az a tipus vagyok aki fél az ilyenektől.Ennek ellenere ez lehet panikbetegseg?visszagondolva régebben is voltak ilyenek.De nagyon kellemetlen,mert egyszer utcan estem ossze..szerintetek?
Simán lehet. Én is ezzel küzdöttem egy darabig. Még régebben ért egy trauma, ami bizonyos mellékhatásokat váltott ki bennem. Elkezdett verni a szívem, szédültem és mindig csak arra tudtam gondolni, h én most itt el fogok ájulni (ami nálam aztán soha nem következett be szerencsére). Azóta amikor csak egy kicsit is érzek valami olyan tünetet, ami akkor jelen volt ennél a traumánál, mindig megint ramjon ez a pánikolas. De szerencsére megtanultam már valamennyire kezelni, de szar érzés :/ sztem téged is annyira megviselt ez az első cigizős story, h amióta bármit is érzel ami ezzel kapcsolatos, pl kis szédülés ami szoliban simán lehet, rögtön rádtör a pánik.
F/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!