Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ma voltam a nőgyógyásznál és...

Ma voltam a nőgyógyásznál és ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
A pasimmal 2hónapja vagyunk együtt és a tünetek miatt mind ketten elmentünk orvoshoz kiderült hogy neki van trippere de én nem kaptam el tőle és nekem nincs. Hogy lehet hogy én nem kaptam el tőle? Pedig lefeküdtem vele.

2016. júl. 5. 10:41
 1/4 anonim válasza:
Vedekeztetek a sex kozbe?
2016. júl. 5. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha óvszerrel védekeztek akkor nem fogod, pont azért kell. Viszont most amíg ő nem gyógyult meg sehogy sem szabad.

Nőknél tünetszegény, enyhe lefolyású amúgy.

2016. júl. 5. 13:46
 3/4 anonim válasza:

A nőknél nem igazán jelentkeznek tünetek. Viszont ezt te is simán tudod terjeszteni anélkül, hogy tudnál róla.

Alaposan ki kell vizsgáltatni téged is, mert nálad a tünetmentesség nem egyenlő a negatív teszttel.

2016. júl. 5. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Csak egyszer sexeltem vele nem ovszerrel és a nő gyógyász kenetett vett le belőlem és az mutatta ki hogy én nem kaptam el tehát van aki immunis ezek szerint rá vagy ilyesmi?

Vagy menjek el egy másik nő gyógyászhoz másod véleményt kérni?

2016. júl. 5. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!