Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol lehet hogy van szekelesi...

Mitol lehet hogy van szekelesi inger de nincs szeklet?

Figyelt kérdés
Mar egy ideje szekrekedesem van. Mindent kiprobaltam, es semmi. Zavar mar a puffadas, es a hasi fajdalom amit ez(?) okoz. Remelem tudtok valaszt adni.
2016. jún. 14. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél pezsgőkúpot a gyógyszertárban. Az fellazítja a székletet, és könnyedén távozik. Amúgy valószínűleg az étkezési szokásaidon kéne változtatnod.
2016. jún. 14. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Napi 5 szem aszalt szilva remélhetőleg bevállik. Éhgyomorra egy natúr joghurtot üresen egyél meg, majd igyál rá egy pohár hideg vizet.
2016. jún. 14. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat, kiprobalom mindet, remelem bevalik! :)
2016. jún. 15. 13:07
 4/5 szamo77db ***** válasza:
Lehet kapni patikában recept nélkül keserűsót. Reggel, éhgyomorra egy pohár langyos vízben oldj fel egy evőkanállal belőle és idd meg. Rossz ízű, de használni szokott. A másik az Igmándi Keserűvíz, ebből egy pohárral melegíts langyosra és idd meg. Szintén éhgyomorra. Egy időben ezzel kezdtem a napomat és nekem bevált. Ha enyhül a szorulásod, akkor a keserűsóból kevesebb is elég lehet az 1 pohár vízbe.
2016. jún. 15. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! :)
2016. jún. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!