Lehet HIV fertőzött lettem. Szerintetek mekkora esély van rá?
A történet a következő: sokáig együtt voltam egy csókával, akinek voltak csalánkiütés szerű kiütései, lefeküdtem vele, és nem sokkal rá kiderült, hogy megcsalt. Oké, szakítottunk, és rajtam is megjelentek rá 1 hétre kb ugyanilyen kiütések, de nem húztam párhuzamot a két eset közé, egyikünknél se tudták egyébként mitől van, hanem csak írtak fel szteroidokat meg antihisztamint, és pár nap múlva elmúltak a kiütések. Nemrég új barátom lett, lefeküdtünk, és az első együttlétünk után 1 héttel rajta is megjelentek a kiütések. Rákerestem, és sok helyen találtam azt, hogy ezek a HIV fertőzés korai jelei lehetnek, főleg, hogy úgy tűnik, nemi úton terjed....
Holnap megyek nőgyógyászhoz. Nem tudom, pontosan hogy működik az AIDS teszt, de azt hiszem jó ötlet ide menni először, de ha valaki tudja, hova kellene, vagy hogy mekkora esély van rá, hogy HIV fertőzöttek vagyunk, az kérem írjon!
Csak a teszt a tuti!
Kérd az orvostól!
Ez nem HIV lesz, annak sokkal hosszabb a lappangási ideje. A szex után legalább 3-4 hét kellene ahhoz, hogy tüneteket produkáljon. Plusz a HIV tünetei között ott van a magas láz (38 feletti), köhögés, gyengeségérzet is.
Mindenestre, menj el orvoshoz, mert kismillió egyéb dolog is okozhat kiütést, és ha az a valami fertőző, jobb, ha kivizsgáltatod. De nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. ÉS VÉDEKEZZ, AZ ÉG SZERELMÉRE. NEM ELÉG BOGYÓT SZEDNI, HANEM TESSÉK EGY NYAMVADT ÓVSZERT RÁKÖNYÖRÖGNI A PÁRODRA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!