SEGITSEG! Latom a gegefedomet es faj a torkom?
Figyelt kérdés
Kicsit faj a torkom es amikor kinyujtottam a nyelvemet, akkor lattam a gegefedomet amit eddig nem lattam meg. Elegge megeroltettem a torkomat ma. Kellene aggodnom? Olvastam olyanokat hogy ha begyullad ez a resz, az fulladashoz is vezethet. Nagyon felek!!2016. máj. 25. 21:30
1/7 anonim válasza:
Hát a gégéd messze van onnan, így esélytelen hogy azt lásd.
2/7 A kérdező kommentje:
De pedig az, anyukam egeszsegugyben dolgozott es azt mondta hogy az az
2016. máj. 25. 21:32
3/7 anonim válasza:
dehát az nem mehet fel.. Mit dolgozott anyukád?
4/7 anonim válasza:
Biztos takarító volt egy rendelőben..
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor mi az a fehér porcszerű a nyelőcsövemben? ha kiöltöm a nyelvemet,látom. és eddig még sosem láttam.
2016. máj. 25. 22:02
6/7 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, megnézi a torkod és felír gyógyszert, vagy elküld gégészetre ha szükséges.
7/7 anonim válasza:
Nem gond,ne törödj vele.Van akinek látszik,van akinek nem.Ha nagyon kinyújtom a nyelvem,nekem is látszik.Jó párszor voltam már gégészeten,tükrözték is a gégém de az orvos soha nem mondta,hogy baj lenne azért mert látható.De ha gondolod,nézesd meg a gégészeten,hogy megnyugodj.Ha úgyis fáj a torkod,nem árt egy vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!