Olecranon (könyök) törés után eltörhet a könyök csúcsa?
Figyelt kérdés
6-án megműtötték húzóhurkos rögzítéssel a karomat, mert eltört a singcsont vége. 17-én levették a gipszsínt, majd véletlenül, kicsit megszédültem, neki mentem az ajtóm szélének 21-én, beütöttem a könyököm csúcsát, ahol a seb van. A seb már annyira nem fáj, de ott a könyököm az nagyon fáj azóta. Mikor beütöttem kb 15 percig sírtam, felkavarodott a gyomrom is. Kicsit meg is van dagadva, nem tudom kinyújtani, sem behajlítani. Egy szögben elvagyok vele, amint valami hozzáér, a hideg kiráz... eltörhetett vagy csak zúzódott? Júniusban lesz újra kontroll.:'(2016. máj. 25. 14:50
1/3 anonim válasza:
A singcsont törzshöz közelebbi vége az olecranon. Mindenképpen menj el soron kivűli kontrollra ne varj júniusig. Komoly esélye van a törésnek ha nem tudod hajlítani
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2016. máj. 27. 15:30
3/3 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy csak a drót tapintható. Már tudom hajlítani meg nyújtani, persze fáj közben nagyon. A drót kilátszik a bőr alatt, vagyis ott hosszában meg van nagyobbodva, messziről is látszik. Ott körülötte piros, illetve nem tudok vele könyökölni. Minden nap beütöm valahova véletlenül, olyankor hirtelen rám jön a sírás is a fájdalomtól. Begyulladhat a drót körül? Remélem hamar kiveszik...:(
2016. jún. 26. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!