Volt egy csomó a combomba, kiszedték műtéttel majd bevarrták de váladékozik meddig fog még?
Volt benne drén cső 3 napig majd hazaengedtek anélkül és azóta is 3-4 naponta visszamegyek és kiürítik alóla a váladékot. Sok jön belőle ilyen vöröses fehér váladék. Láz nincs jól vagyok nem is fáj úgy nem is piros.
A műtét pontosan 14 napja volt már, mit csináljak, hogy elmúljon a sok váladékozás? Vagy mikorra állhat meg?
Szeretném már elfelejteni az egészet de így nem lehet ha mindig vissza kell menni a műtőorvoshoz egy kicsit szenvedni. Mondta az orvos, hogy feküdjek rá de képtelen vagyok mert úgy nagyon fáj ha nyomja az ágy hiába teszek alá akár párnát paplant is..
Első: Hát neked sem csodálkozok a kicsi %-odban.
Az orvostól való kérdezésen már túl vagyok az most nem érdekes, itt most mások tapasztalataira voltam kíváncsi úgy gondolom a kérdésből ez nyilvánvaló.
De lehet valakinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!