Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hererák lenne amit "találtam"?

Hererák lenne amit "találtam"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám az lenne, hogy tegnap este zuhanyzás közben ellenőriztem, hogy nincsenek e problémák odalent, mikor is az egyik herémnél észre vettem egy kis csomót. Nagyon meg ijedtem, épp ezért gondoltam is rá, hogy el menjek orvoshoz. Viszont ma reggel már nem éreztem semmit ami olyan csomó szerű dolog lenne, pedig jó ideig keresgéltem. Lehet csak vaklárma?

2016. máj. 19. 12:46
 1/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek ha menjek le ellenőriztetni, akkor házi orvost keressem fel előbb vagy más orvost?
2016. máj. 19. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég lesz a háziorvos is. Meséld el neki a sztorit percre pontosan. Mert az is számít Mit is írtál? A bal here? Az gond.
2016. máj. 19. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell a háziorvos, csak jelentkezz be az urológiára. Fiatal férfiaknál viszonylag gyakran előfordul, szóval szerintem jobb ha megnézeted.
2016. máj. 19. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Jobb oldali.. Nagyon nem tudom milyen folyamat is ez, de szét nyomtam volna véletlen? Ha igen az gond?
2016. máj. 19. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
2 De miért kellene a háziorvos? Ő nem fogja megtapogatni, de ha meg is tapogatná, akkor sem tudná feltétlen észrevenni ha gond van, mert nincs ebben tapasztalata, gyakorlata. Teljesen felesleges hozzá fordulni.
2016. máj. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!