Milyen betegségem van?
Figyelt kérdés
Elkezdett nagyon erősen fájni a fejem tegnap, és nagyon aluszékony vagyok, tegnap egész nap aludtam és nem birtam kimászni az ágyból...egyszerűen nem volt semmihez kedvem..de úgy tényleg semmihez.. reggel mikor felkeltem hányingerem is volt.. majdnem beokádtam. most már odáig jutottam, hogy fent birok maradni(nem kellett délután aludnom) de most annyira lüktet a fejem hogy az nem igaz.. ha felállok akkor mintha összepréselnék az agyam..mintha benne dobogna a szivem..és szédülök.. és bizonytalanul járok.. mi lehet a baj? Először is a fejemmel?? 18/L nem szenvedtem semmilyen agykárosodást sem..nem ütöttem be a fejem sem!2016. máj. 18. 17:33
1/2 A kérdező kommentje:
én agyhártyagyulladásra gyanakszom..
2016. máj. 18. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!