Levani kérdése:
Pánikbetegség!?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Újra "kiujjult " a pánikbetegség. Egyfolytában beképzelem,hogy nekem velem valami nagy baj fog történni. Gyógyszert már nem szeretnék szedni. Lenne olyan akivel esetleg tudnék beszélgetni erről? Azt olvastam, hogy az jót tesz. Sürgősen meg kellene változnom,mert nem voltam ilyen szomorú.. Mindig vidám voltam, most meg nem tudok örülni semminek. 25 L2016. máj. 18. 09:31
1/9 anonim válasza:
Mit érzel konkrétan, milyen rossz fog történni?
2/9 A kérdező kommentje:
Pl. Ma reggel éreztem ilyen furcsa érzést a szívem körül,mintha kicsit szúrt volna,vagy inkább nyomás érzés, nem is tudom megmondani kit éreztem, azóta az a gondolatom, biztos szívelégtelenséget kapok, és meghalok. Ezt még írni is nehéz nekem. A légzésem is mintha más lenne. Vettem be magne b6 -ot, de én úgy veszem észre semmit nem hat nekem. :(
2016. máj. 18. 09:48
3/9 anonim válasza:
Írj nyugodtan, hasonló gondom van 20/L
4/9 A kérdező kommentje:
*mit
2016. máj. 18. 09:48
5/9 anonim válasza:
Értem... Nos szerintem mégis inkább szedni kéne rá a gyógyszert, mert magától nem tudom mennyire fog javulni a helyzet. De egyébként írhatsz nekem is, ha az jólesik.
6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon letompít a gyógyszer. Napi 15-16 órát dolgozom, heti 3-4 nap. Fittnek kellene lennem, ezért nem akarom a gyógyszert. Frontinom van 0,25 - ös, ez alapból nem erős, ennek a felét veszem be, és elálmosodom.
2016. máj. 18. 10:19
7/9 anonim válasza:
Ne gyógyszert szedj, hanem a lábaidat. Sportolj, menj a szabadba. Hagyd el a bolti vackokat, saját magad főzd a kajádat. Igyál sok vizet, legalább 2,5-3 litert naponta.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen a sportot azt mondják, hogy jó. Meg életmód váltás. Az a baj, hogy pl egy napot dolgozok, ami minimum 15 óra, másnap nagyon ki vagyok merülve.
2016. máj. 19. 22:05
9/9 anonim válasza:
Elhiszem, hogy ki vagy merülve. De te is hidd el, hogy a futásban a cipő felhúzása legnehezebb. Ha arra rá tudod magad venni, onnan már könnyű dolgod van. Mindenki, aki sportol, ismeri ezt az érzést. Jaj, most nem, mert megjöttek/elmentek a fecskék, jaj, most nem, mert... Aztán nagy nehezen mégis elkezdik, és onnantól megy minden, mint a karikacsapás. Nem is értik, miért akarták kihagyni ezt a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!