Ez felfázá lenne, vagy valami komolyabb?
Figyelt kérdés
Tudom, orvoshoz kell fordulnom.. Időpontot is kértem már. Nem diagnózist szeretnék kérni, csak kis segítséget, vagy tapasztalatot. Tavaly felfáztam és sajnos azóta többször előjött..néha csak órákra, nehá több napra. De most ez egészen másfajta dolog.. Tehát ugyan az a tünet, mert érzem, hogy folyton mennem kell wc-re, de most ha pisiltem, nem csíp, hanem fáj ott lent.. Olyan érzés, mintha tűt szúrkálnának belém. És ha lent a hasam tapogatom, akkor is fájdalmat érzek. Esetleg valaki volt már így? Mire számíthatok? Nagyon kezdek félni, mivel nem akar szűnni a fájdalom.2016. máj. 16. 22:34
1/5 A kérdező kommentje:
S*
2016. máj. 16. 22:39
2/5 anonim válasza:
A legfontosabb kérdést kihagytad. Nő vagy Férfi?
3/5 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2016. máj. 17. 07:35
4/5 anonim válasza:
A "felfázás" az csak a köznyelvben leképzett szó, viszont baktérium okozza, amit vizeletből fognak meg nézni. Szóval úgy készülj, hogyha orvoshoz mész tudj pisilni. Az is lehet, hogy tovább küldenek vizelettenyésztésre.
5/5 A kérdező kommentje:
Persze, tisztaban vagyok vele. Csak azt nem tudom, hogy egyaltalan felfazas-e. Lehet a huvelyem faj, vagy nem tudom. Azt sem tudom, milyen orvoshoz menjek. Nőgyógyász, vagy urologia? Mert most konkretan azt erzem, hogy tele van a hugyholyagom, megsem tudok ugy pisilni. Es mikor mar pisiltem a vege fele nagyon "szúr" a vizelet meg annyira faj, hogy sokszor konnyezek a wc-n ulve.
2016. máj. 17. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!