Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon magas a GPT (294) és...

Nagyon magas a GPT (294) és GOT (150) értékem. Sok antibiotikumot szedtem az utóbbi időben, lehet ettől?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót is szedek már régóta, gondolom ezt abba kell hagynom. Csak szerdán megyek vissza az orvoshoz.

2016. máj. 16. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Vírusfertőzés is okozhat ilyent, gondolom arra kaptad az antibiotikumot. A többi értékkel együtt kell nézni, a doki meg fogja mondani hogy mi okozhatja. A fogamzásgátlót mondd meg neki, de valszeg semmi köze hozza. Biztos elküld újabb laborra, lehet, hogy azóta a vírus elmúlt es az értékek jók lesznek.
2016. máj. 16. 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:
nem vírusfertőzésre kaptam az antibiotikumot, hanem bakteriálisra. (fel voltam fázva hosszú ideig, meg most is vannak tüneteim, csak már nem kimutatható a baktérium) köszi szépen a választ!
2016. máj. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!