Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Méhszájseb fagyasztás után...

Méhszájseb fagyasztás után hány hetet kell feküdni vagy otthon lenni?

Figyelt kérdés
Másfél kmre van a munkahelyem, a falu másik végén. Kocsim nincs. Ezért kérdezem. Ennyit lehet gyalogolni utána?
2016. máj. 14. 21:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Örülök neki. Nagyon szép hivatás. Most is az tartja bennem a lelket, hogy mennen kell, mert nem szeretném, ha nem velem, hanem egy idegennel érettségiznének le. Pláne az osztályom. Nem hagyom őket sz@rban. ☺
2016. máj. 16. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Bárcsak a mi iskolánkba is ilyen tanárok lennének.Elvileg egy nagyon nívós,elit gimi,de a tanárok többsége semmibe vesz minket,konkrétan undorító,ami nálunk folyik.Innen is jött az ötlet,hogy tanár legyek,mivel megtapasztaltam,hogy milyen a rossz tanár,így tudok ebből meríteni,hogy milyennek nem szabad lenni.
2016. máj. 16. 17:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. ☺ Mi egy vidéki szakközépiskola vagyunk. Igyekszünk. Jók a kollégák és a diákok is. A pályámat egy elit gimiben kezdtem, de elég undorító volt, úgy, ahogy Te is írtad. Emiatt eljöttem onnan. Nem gondoltam volna, hogy egy vidéki szakközépben több emberség van. De nagyon jó ott lenni. A többi kolléga is jól áll a dolgokhoz nagyon, emberségesek.
2016. máj. 16. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Viszonylag én is vidéken tanulok(Keszthely,Zala megye),de elképesztő,hogy az iskolánkban szinte csak a pénz dominál,tehat a közeg is rossz.Én nem származom egy tehetős családból,emiatt lenéznek sokan.Most 11-es vagyok,már nem foglalkozom azokkal,akik lenéznek,én anélkül is tudok ötöst kapni,hogy a szüleim bankigazgatók lennenek stb.:)
2016. máj. 16. 17:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez anno az én sulimban is így volt. Nem kell velük foglalkozni. Fel a fejjel. Már csak egy év. Az egyetem sokkal jobb lesz. ☺
2016. máj. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!