Méhnyak daganatról valakinek tapasztalata lenne?
Figyelt kérdés
Sokan röhögtek néhány dolgon de a mi nap megérkeztek a labor leleteim illetve egy teljes hasi ultrahangot csináltak és egy EKG-t amit nem értettem miért na egy szó mint száz Kiderült hogy daganatom van és méhen kívüli terhességem. Az abortusz fix, de a daganatról ki tudna nekem mesélni? Azt nem tudom még hogy jó vagy rossz indulatú de van egy nagyon pici lányom és miatta kénytelen vagyok leküzdeni mert nagyon szeretem és tudom hogy szüksége van rám. 24 vagyok szerintem még erős is a szervezetem. Valakinek valami tipp?2016. máj. 3. 22:27
1/5 anonim válasza:
Nekem miómám volt. Most meg egy seb van a méhnyakon.
2/5 anonim válasza:
Na de milyen daganat? Mert az nagyon nem mindegy. Nekem is van pl. miómám a méhemben (a méhizom jóindulatú daganata), de nem kell vele különösebben foglalkozni. Ne paráztasd magad, ameddig nem muszáj, lehet, hogy egy teljesen egyszerű problémáról van szó, amit könnyű meggyógyítani.
3/5 anonim válasza:
Elsö vagyok.Nekem pl.meddöséget okozott a mióma.
4/5 anonim válasza:
De nemcsak miómák vannak, hanem rengeteg egyéb elváltozás létezik. Ez a lelet, ami neked van kérdező egyenlőre nem mutat semmit, ki kell egészíteni más vizsgálatokkal. Nem kell megijedni, a méhnyakrák egyébként már az alap szűrésen is kiderült volna, már ha szoktál ilyenre járni, jellemzöen nem egy hasi uh mutatja ki.
5/5 anonim válasza:
A rákbetegség ellen legjobb az antigerzson terápia.
Ha alkalmaznák az antigerzson terápiát nem lenne rákbetegség elhalálozás az egész világon. Ennek ellenére nem alkalmazzák, inkább a kemót favorizálják.
Én már legalább 1 éve folytatom az antigerzson terápiát és pozitív tapasztalataim vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!