Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasnyálmirigy-gyulladás lehet?

Hasnyálmirigy-gyulladás lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt este kezdődött fájni a hasam akkor hánytam is evés után. Még másnap reggel is a reggelit kihánytam, de utána szerencsére nem hánytam. Viszont az állandó hasfájás megmaradt. Köldök körül fáj meg a köldök vonalában. Állandó fájdalom, néha kicsit olyan égő érzés is. De nem olyan elviselhetetlen inkább zavaró. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnap előtt este sört fogyasztottam egymás utána 3 dobozzal. Olvastam hogy lehet a sok sör az oka, de ez olyan sok volt? Aki tud valamit kérem segítsen. Nagyon parázok :(
2016. máj. 3. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, mert fogyasztod a sört. Én iszom, és semmi bajom tőle!

Amúgy nyugi, nincs hasnyálmirigy gyulladásod!

2016. máj. 3. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Pedig ez a köldök környéki fájdalom ami a derekamba is kisugárzik és állandó ez nagyon rémisztő.. mindenhol ezt olvasom, hogy ez arra utal :/ Lázam nincs.
2016. máj. 3. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:

epekő?

kevesebb sört igyal.

2016. máj. 3. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasnyálmirigy gyulladásom. Se lázam nem volt se sört nem fogyasztottam. Viszont nekem nem is a köldökömnél fájt hanem bal oldalt, olyan szúró érzés volt mintha bélgáz feszítené. A doki először bélgyulladasra gondolt elküldött vérvételre és ott derült ki hogy az amiláz az egekben volt, 6szorosa a megengedett értéknek. 3hét kórház 11 nap etlen szomjan infúzión de szerencsémre a hasnyálmirigy állománya nem sérült. Menj el dokihoz ne itt kérdezősködj. Mit jelent az hogy állandó ez a hasfajás? Mióta tart?
2016. máj. 4. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!