Az aranyeret minden esetben műteni kell?
A krémek csökkentik a tüneteket. A kúpok nem valók külső aranyérre. Nekem terhesség alatt volt, visszanyomható volt, aztán a szülés utáni 3. héten már cseresznyenagyságú volt és többé nem is ment vissza. A proktológus kiműtötte seperc alatt, szerintem megéri megcsináltatni. Gyakorlatilag alig jár fájdalommal, de sokkal jobb lesz egyből. De persze csak akkor, ha már nem elviselhető a fájdalom az aranyértől.
Amit még javaslok: napi 3-4 20 perces ülőfürdő (bemerüljön az altested alhasig) és utána egyből bőséges Reparon kenőcs. Nem tudom a nemed, de tangát ne hordj ezentúl.
Ha vérzik , akkor fordulj orvoshoz. Ha pedig nem akkor jöhet szóba az otthon kezelés.
1., kamillás ülőfürdő: gyulladáscsökkentő
2., az előző válaszoló jó nagy butaságot írt. Kúpot is nyugodtan lehet alkalmazni. Sőt!
3., kalcium-dobezilát hatóanyag tartalmú készítmények a legjobbak. a hajszálerek falára hat: csökkenti az áteresztőképességet, fokozza az érfal ellenállóképességét és normalizálja a fokozott ellenállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!