Milyen hatása lehet, ha valaki Frontinra alkoholt fogyaszt? példáuk 0.5 frontin - 0.5 pálinka?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 01:47
1/6 ChubbyCat válasza:
Nagyon nem ajánlatos alkoholt nyugtatóval keverni, akármilyen kis mennyiségről is van szó. Teljesen ki tud ütni, de nem alvó módba tesz hanem olyan mint mikor túl sok alkoholt iszol. Hülyeségeket vagy képes csinálni és nem fogsz rá emlékezni egyáltalán, plusz pokolian fájni fog utána a fejed. Nagyon nem ajánlom.
2/6 anonim válasza:
Velem tobbszor Előfordult. Par szem frontin plusz alkohol totál beütött. 20szem 0,5 os frontin plusz egy üveg bori meg toxikologias-pszichiatrias kirándulást eredményezett. Máskor meg benyomtam a zártosztályra. Nem érdemes nyugtatóra alkoholt inni, epilepsziás rohamot is kaphatsz. Azon túl szétb@$$za a májad, öli az agysejtjeidet stb stb... (de ha azért kérded mert bevettél egyet és utana derült ki hogy mentek a haverokkal inni, akkor azt mondanám inkább most hagyd ki. Az egy szem 0,5os meg nem nagy adag de nagyon meg tud hülyíteni, ha ráiszol, hidd el
3/6 anonim válasza:
Én csak egy fél doboz sört ittam pontosan ennyi frontinra.
Nem volt kellemes élmény.
Veszettül szédültem, kótyagos voltam, a tájékozódási képességem kb. nulla.
Teljesen felesleges ilyenekkel kísérletezni, bizony nálunk a szomszéd is a pszichiátriára ment egy ilyen kísérlet után.
Konkrétan sikoltozva rohanta végig a fél falut, mert meg volt győződve róla, hogy az exférje magára gyújtotta a házat.
4/6 anonim válasza:
Második vagyok, még annyitn fűznék hozzá: Marhára nek vicces dolog a zártosztály. Füvezz inkább, just relax ;)))
5/6 szamo77db válasza:
Soha semmilyen gyógyszerre ne igyál alkoholt! Kiszámíthatatlan az együttes hatásuk. Komolyan ráfaraghatsz, vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!