A éhomi (vénás) vércukorszintem 6,56 mmol/l lett. Okozhatta ezt egy cukorka elfogyasztása? Hogyan étkezzek az terheléses vizsgálat előtti napokban?
Figyelt kérdés
Körülbelül 12órás éheztetés után, már alig bírtam megállni a lábamon, hányingerem (és gyomoridegem) volt. Bekaptam egy mentolos cukorkát, a mérés előtt kb. fél órával, mivel azt gondoltam, hogy leesett a vércukorszintem, és azért voltam rosszul. Vajon a cukor okozhatta a fent említett értéknövekedést? Jövő héten megyek terheléses vizsgálatra és ideges vagyok emiatt. Hogyan étkezzek az elkövetkezendő napokban?
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. ápr. 29. 22:01
11/11 A kérdező kommentje:
Csupán a helyzetjelentés miatt emeltem ki a kérdésem. Az utolsónak is köszönöm a kifejtett válaszát. Az eredmény pedig: 0 perces glükóz 5.0 - 120perces pedig 5.8 mmol/l :) Szerencsére!
Sokat sportolok, fitt vagyok, szálkás. A táplálkozásomra nem figyelek annyira oda, de azért néha próbálok.
2016. máj. 6. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!