Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kaphattam el úgy szexuális...

Kaphattam el úgy szexuális úton terjedő betegségek, hogy 3 éve nem volt semmi ilyesmiben részem?

Figyelt kérdés
Néha sárga néha fehér, túrós , bűzös..fluomizilt(nemtudom már a nevét ><) írt fel az orvos, gennyes sotetsarga lett tőle...majd amikor elfogyott pár hétig még olyan volt..aztán visszaállt úgy amilyen volt.annak, hogy a menzeszem soha nem jön meg pontosan lehet hozzá köze?:(( segítsetek kérlek.
2016. ápr. 29. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az orvos írt rá gyógyszer,gondolom elmondta,hogy mi a bajod.Ez sima gombának tűnik nekem,ami mem szexuális úton terjed.
2016. ápr. 29. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:
A doki nem mondott semmit. Várom a menzeszemet ami pont most persze több hetet késik és teljesen kiszámíthatatlan...ezért nem kértem még új időpontot. Félek hogy pont azon a napon jönne meg .. Amilyen szerencsétlen vagyok.T-T
2016. ápr. 29. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne várj az időpontra, hanem menj oda, és közöld hogy akut prbolémád van. Nem hangzik túl jól, amit írsz, nekem is ugyanez szokott lenni, én is attól félek, mi van ha valami nemi betegség (sajnos én eléggé óvatlan is voltam az utóbbi időben) Nekem a nőgyógyász azt mondta, ő nem csinál ilyen szűrést, menjek el a nemibeteg gondozóba, de onnan meg elhajtottak, hogy nőgyógyász beutalója kell.. Szóval erről ennyit
2016. ápr. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!