Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vágásszerű seb a szájban mi...

Vágásszerű seb a szájban mi lehet?

Figyelt kérdés

A számon belül a sarkában felfedeztem egy kisebb kb 5 centis vágásszerű sebet. Ha hozzáérek a nyelvemmel akkor fáj csak. Egyébként már pár napja is észrevettem, hogy mintha ott lenne valami, de nem fajt es különösebben nem is foglalkoztam vélt. szerintem most fakadhatott ki, mikor beszippantottam az ajkaimat, mert utána vettem észre, hogy fajdogal.

Sajnos orvoshoz csak hétfőn tudok eljutni, viszont addig meg találkozom a párommal es félő, hogy esetleg fertőző. Valakinek volt mar hasonló ? Vagy lehetséges, hogy nemibetegség tünete ?:/ vagy csak szimplán ráharaphattam?

2016. ápr. 29. 15:18
 1/2 A kérdező kommentje:
Jaj és egyébként arctornát csináltam, mert kicsit fájdogált az állkapcsom. Még mielőtt valaki hülyének néz. :)
2016. ápr. 29. 15:22
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem is volt már hasonló vágás a számban.Nekem beforrt,és nem volt fertőző,viszont azt nem tudom ,hogy a tiéd fertőző-e. Reménykedjünk benne ,hogy nem. Sok sikert.

Puszi.

Utó írat:Bocsi hogy nem tudtam konkrétabban válaszolni.

14/L

2016. ápr. 29. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!