Fülkürthurut. Akinek volt, mennyi időbe tellett mire meggyógyult?
Juj de ismerős! Nekem február végén kezdődött, kb két hétig zúgott a fülem egyfolytában, mikor visszamentem már nem volt behúzódva nekem sem a dobhártyám. Még a mai napig van úgy, hogy reggelente zúg a fülem, de utána elmúlik. Szerintem sok-sok hét a gyógyulás. Nem tudom milyen vírus terjedt most, de annyi mindenkinek ilyen betegsége van/volt. Nekem sima megfázással indult, aztán fülkürthurut lett, majd begyulladtak az arcüreg idegeim, majd most mandulagyulladással küzdök, és mondom, február vége óta. Mondjuk én rendesen bepánikoltam ettől a fülzúgástól... még sosem volt ilyenem.
Amit ajánlott nekem a háziorvos, hogy rágózzak sokat, tényleg, egész nap, mert attól kipattan a fülem. Meg még a fül-doki ilyen ballonos levegős, fújós módszerrel egyszer kipattintotta, de utána amúgy ismét zúgott...
Jobbulást első! Nekem huzatot kapott a fülem, azzal kezdődött.
Engem is megijesztett ez a fül zúgás, csengés, előtte sose volt ilyen. Ahogy mondani szokták, mindig az van az emberrel ami még nem volt... ez nem vigasz.
Neked írt fel valamit a doki? Nekem Nasivin orrsprayt és meleg sózzam. Így is azt mondta 2-3 hét minimum.
Mikor először mentem ciloxan fülcseppet kaptam rá, meg orrspray-t. Most már csak orrspray-t használok még kb 1 hónapig, olyat írt fel, amit lehet nyugodtan. A meleg só az jó volt rá, sütőben felmelegítettem egy kistepsibe, aztán beleraktam konyharuhába, egy gombócot csináltam belőle és azt szorongattam a fülemen...
Nagyon rossz ez a fülcsengés amúgy, most már úgy vigyázok a fülemre, hogy csak na :) Remélem túl leszel rajta és nemsokára már a múlté lesz. Jobbulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!