Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vérfolyás végbélből, mi...

Vérfolyás végbélből, mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Aranyérre gondolnék, viszont egyáltalán nem fáj. Akkor is lehet?

Nem erősen vérzik, de nap folyamán is ha végigtörlöm egy WC papírral a fenekemet, kissé vérfoltos lesz. Kívülről nem látok semmi sérülést. Fájdalom nincs, székrekedés, erőlködés a vécén nincs.

2016. ápr. 25. 15:43
 1/6 anonim válasza:
Lehet aranyér így is h nem fáj! Próbáld ki a reparon kúpot ha elmúlik 2-3 napon belül aranyér volt ( belső aranyér) ha nem akkor valami más! De sztem az lesz , nekem is így volt!
2016. ápr. 25. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. ápr. 25. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
nézesd meg egy orvossal!!!én nem foglalkoztam vele és az lett a vége hogy kilyukadt a vastagbelem amit azonnal műteni kellett.nagyon hosszú lenne leírni min mentem keresztül amit nem kívánok senkinek, a lényeg az hogy 9 hónap mire teljesen felépültem.Szóval még ha nincs semmi bajod se nem vesztesz semmit ha megnézeted egy orvossal!!!
2016. ápr. 25. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha keményebb a székleted, könnyen berepedhet, és lehet kis vérzés. Hogy nézted meg, hogy nincs rajta sérülés?? Aranyérnél jellemzően nehezebb székelésor keletkezik a vérzés, azért neked a napközbeni folyamatos vérzés miatt kéne orvoshoz menned.
2016. ápr. 26. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, most egy hét után lassan abbamaradt, de egy héten át folyamatosan szivárgott a fenekemből a vér. Nem tudom, mi lehetett, majd kiderül, hogy újra megismétlődik-e vagy egyszeri eset volt.
2016. ápr. 27. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Az nem jelent semmit ha abbamaradt attól függetlenül még lehet komoly dolog is.Annak valami oka van ha vérzik a "feneked".Nézesd meg egy orvossal.Én is most voltam dokinál mert nekem is véres volt a székletem és most már nem de így is elküldött vastagbéltükrözésre.
2016. ápr. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!