Skizofrén vagyok?
Sziasztok kb 1 hónapja észre vettem magamon ,hogy eléggé vissza húzódó lettem az utóbbi időkben,nagyon sokszor vannak hangulat ingadozásaim és már a családtagjaim is szóltak sőt még az iskolában is.
Az a lények ,hogy.mint az imént is említettem 1hónapja beszélek magamba de nem magamhoz hanem másokhoz mintha emberek vennének körül nem merek egyedül lenni itthon mert olyan érzésem van mintha figyelnének és mostanába nagyon sok mindenen sírok az utóbbi időkben nagyon sok bántás ért valószínüleg ettől lehet .
Nagyon hamar meg változom egyszer szomorú visszahúzódóvagyok máskor meg mindenkivel "kijövök" . Iszonyatos módón megtudom bántani az embereket és élvezem ,hogy bánthatom őket és utánna meg megsajnálom azt az embert akit megbántottam.
Nagyon sokszor emlékezet kiesésem van egyszer anyummal voltam a boltba és mobdta ,hogy vegyek el 3 epret haza jöttünk és 6dn volt a szatyorba kérdeztem ,hogy miért vettünk ennyit és azt mondta ,hogy én kértem még hármat 😔. Anyum mondta mindenféleképpen elmegyünk pszichológushoz. Sos!!!!
első válaszoló vagyok.
Mesélnék neked valamit.
Lassan 1-2 nap sem telik el hogy nem kerülne ki az oldalra egy ilyen "Skizofrén/pszichopata/szociopata/ stb... vagyok?" kérdés. Általában unatkozó tiniktől főleg lányoktól fogan meg. Olyanoktól akik identitást keresnek, zavarodottak, és az ilyen súlyos pszichés zavarokat "érdekesnek" vagy "menőnek" tartják. Pedig nem azok. Már unalmasak. Nyugi, nem vagy skizofrén. Én ismerek olyat aki az, és hát nem olyan mint te. Mellesleg pedig egy skizofrén nem fogja feltételezni magáról hogy az.
Tetszik érteni?
Ez inkább asperger szindrómának tűnik,ami nem sokban különbözik a skizofréniától.Tul.képpen a skizofrénia egy kevésbé súlyos formájának tekinthető.
"élvezem ,hogy bánthatom őket"<--Ez az aspergernek egy elég sajátos tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!