Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A családban öröklődik a...

A családban öröklődik a mellrák. Nagyon félek ettől a betegségtől. Most 19 éves vagyok. Van itt olyan aki hasonló helyzetben van (akár más betegséggel)? Ti hogy birkóztok meg ezzel?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rák elleni étrend kiegészítővel, egészséges táplálkozással, sporttal tudsz védekezni.
2016. ápr. 19. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk édesanyámnak volt.Amit tehetsz:rendszeres szűrésre járás,havonta önvizsgálat,optimális testsúly elérése,ne fogyassz alkoholt,szülj gyereket,ha eljön az ideje és szoptatás sokáig. Mást tenni nem nagyon tudsz,de ha mindig ezen agyalsz,megkeseríted az életedet.Kár lenne...
2016. ápr. 20. 12:20
 3/5 Hannelorka válasza:
100%
Szia! Nem rég olvastam meg egy új tesztről, a Serenity ami szájnyálkahártyáról vett DNS elemzésével megmutatja, hogy emlő- vagy petefészekrákra hajlamosító genetikailag öröklött és/vagy örökíthető mutációt hordozol-e. Szerintem ha volt már a családodban ilyen eset érdemes megnézni és a teszthez jár ingyenesen genetikustól tanácsadás, kiértékelés. Azért is jó mert ezt elég egyszer megcsináltatni és tudod már, hogy örökítheted-e, ha meg nincs semmi gond, akkor az öröklődés felől megnyugodhatsz.
2016. ápr. 21. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

A rák nem öröklődik, az öröklődés csak látszólagos, mivel a családban az étkezési szokások hasonlóak.

Rák=candida

tünet=fehér lepedékes nyelv, meg egy csomó más ideje lenne megnézni a mellékvesekéregkutatók kutatásait amiért 1950-ben Nobel díjat kaptak

Gyógymód= Tiszta káliumtól mentes sóval erősen sózott ételek fogyasztása+tiszta víz ivás

Nézzétek már meg Tejfalussy András cikkeit.

Nem hiszem el, hogy itt tart a "modern" (orv)os(ál)tudomány.

De ha megnézitek a rákbetegeket ők olyan véznák, ugye a csontok fejlődéséhez is só kell(ene).

Meg olyan karikásak a szemeik, mintha ha már nem aludtak volna egy hónapja. A Nátrium hiány növeli a vér viszkozitását romlik a keringés.

De persze azt is mondhatjuk, hogy genetika :D

Az úgy jobban megéri bizonyos embereknek.

2016. ápr. 21. 18:28
 5/5 anonim válasza:
100%

Nálunk elég sok felmenőmnek volt valamilye rákja. Anyum mellrákos nagyapám agyrákos nővérem is mellrákos. Lehet hogy én is az leszek, de kit érdekel ez csak lehet. Nem biztos. Ha folyton ezen agyalsz elmegy az élet melletted. Ne a jövőn rágódj amit nem ismerhetsz!

14/L

2016. jún. 3. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!