Milyen ez az EKG vonal? Mit látsz rajta?
Figyelt kérdés
Ha tudsz olvasni EKG vonalat, várom a válaszodat. 60 éves nő, anginás panasza után készült. A háziorvos mentőt javasolt ennyit mondott csak, de a beteg nem akart bemenni a kórházba.
2016. ápr. 13. 12:56
1/7 anonim válasza:
Nem okoskodni szeretnék,de egy EKG görbe leolvasása hétköznapi embernek lehetetlen. Ápolók,nővérek sem igazán értenek hozzá.Menj körzetishez,vagy kardiologushoz,és kérdezd meg. Mert itt ezzel kapcsolatban csak butaságokat fogsz kapni.
2/7 anonim válasza:
Látszik pár helyen "beütés". Nekem nem tetszik.
3/7 A kérdező kommentje:
ezért írtam hogy HA TUDSZ OLVASNI, akkor azoknak várom a válaszát.
2016. ápr. 13. 13:39
4/7 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy az EKG papírral belgyógyászhoz kellmenni, aki azt kiértékeli, leírja a képletet, melyet a dokid majd megmagyaráz.
Nem túl szerencsés itt várni a választ.
5/7 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok hogy szaktudás kell egy EKG görbe értelmezéséhez, de hátha van orvos vagy hozzáértő aki tud érdemleges választ adni nekem.
2016. ápr. 13. 16:39
6/7 anonim válasza:
Egyem meg a szádat. Az orvosok nem a GYakori kérdéseken lógnak. Sokkal inkább munka után magánrendelőben,esetleg kondi teremben,vagy épp teniszezni. De lehet sielni Ausztriában,vagy ha egyik sem akkor a cicababát pumpálják. Itt ne várj orvost. Mikor a legjobban unatkoznak akkor is jobb dolguk van ennél
7/7 anonim válasza:
Picit megnyúlt a QRS, és laposnak tűnik a P-hullám.
Mindenképpen meg kéne mutatni kardiológusnak, főleg anginás panaszok után. És ne hagyd többet a betegnek, hogy mentőt visszautasítson, ezzel ez nem opció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!