Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen ez az EKG vonal? Mit...

Milyen ez az EKG vonal? Mit látsz rajta?

Figyelt kérdés

Ha tudsz olvasni EKG vonalat, várom a válaszodat. 60 éves nő, anginás panasza után készült. A háziorvos mentőt javasolt ennyit mondott csak, de a beteg nem akart bemenni a kórházba.

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 13. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem okoskodni szeretnék,de egy EKG görbe leolvasása hétköznapi embernek lehetetlen. Ápolók,nővérek sem igazán értenek hozzá.Menj körzetishez,vagy kardiologushoz,és kérdezd meg. Mert itt ezzel kapcsolatban csak butaságokat fogsz kapni.
2016. ápr. 13. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Látszik pár helyen "beütés". Nekem nem tetszik.
2016. ápr. 13. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:
ezért írtam hogy HA TUDSZ OLVASNI, akkor azoknak várom a válaszát.
2016. ápr. 13. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok, hogy az EKG papírral belgyógyászhoz kellmenni, aki azt kiértékeli, leírja a képletet, melyet a dokid majd megmagyaráz.

Nem túl szerencsés itt várni a választ.

2016. ápr. 13. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok hogy szaktudás kell egy EKG görbe értelmezéséhez, de hátha van orvos vagy hozzáértő aki tud érdemleges választ adni nekem.
2016. ápr. 13. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyem meg a szádat. Az orvosok nem a GYakori kérdéseken lógnak. Sokkal inkább munka után magánrendelőben,esetleg kondi teremben,vagy épp teniszezni. De lehet sielni Ausztriában,vagy ha egyik sem akkor a cicababát pumpálják. Itt ne várj orvost. Mikor a legjobban unatkoznak akkor is jobb dolguk van ennél
2016. ápr. 13. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Picit megnyúlt a QRS, és laposnak tűnik a P-hullám.

Mindenképpen meg kéne mutatni kardiológusnak, főleg anginás panaszok után. És ne hagyd többet a betegnek, hogy mentőt visszautasítson, ezzel ez nem opció...

2016. ápr. 14. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!