PCOS-em és mellé IR-em van. Az nagyon nagy értéknek számít, hogy az inzulinszintem négyszerese az átlagosénak?
Figyelt kérdés
Hamarosan megyünk dokihoz, aki majd összeállít nekem étrendet és elmond mindent, de kissé megrémültem, hogy a terheléses vérvétel végére az átlagos érték négyszeresére ment fel az inzulinszintem.2016. ápr. 9. 22:16
1/1 anonim válasza:
Szia!
Megkérdezhetem miket mondott a doki? Én is inzulinus vagyok (színtén 4x az értékem a nornálnál) + pcos + hirsutismus. Sajnos még semmilyen kezelést se gyógyszert nem kaptam eddig. Most fogok menni vissza dokihoz és kicsit tartok tőle. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!