Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miert lehet szükséges 2 évre...

Miert lehet szükséges 2 évre megvonni az embertól minden fehérjét? Esetle valami betegség?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 14:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kitöl es ki vonta meg a feherjet? Mivel fontos makrotapanyag, eleg furcsa nekem... Lehet veseproblemaja van?
2016. ápr. 7. 14:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Komoly veseproblémák esetén csökkentett fehérjetartalmú diétát szoktak előírni. Teljesen megvonni nem lehet, szinte minden táplálékban van fehérje, beleértve a gyümölcsöket, zöldségeket és gabonákat is.
2016. ápr. 7. 14:40
 3/13 A kérdező kommentje:
A Biológia tanárnő mesélte ma, kivancsi természetem miatt érdekel. A vegetáriánus táplálkozásról volt szó, és elmondta, hogy 2 évre teljesen megvontavezeket a Húsféle fehérjéket.(rosszúl tettem fel a kérdést, bocsánat) gondoltam valami szervrendszeri probléma, de nem tudom melyik része az ami miatt meg kell vonni ezt. Titokzatos volt, ebből gondoltam, hisz az ember nem árulja el azt ami neki kellemetlen volt az élete során, mivel ez az egészséghez kapcsolódik, betegségre gondoltam. Így már kicsit bővebb?!
2016. ápr. 7. 14:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Alkoholizmus esetén a vese működését tönkreteszi, ha a problema súlyosbodó, lehet emiatt?
2016. ápr. 7. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Allj, allj...Szerintem kicsit felreertetted, es az allati eredetü feherjeket vonta meg magatol. Ertelmet en nem nagyon latom, de ez kb. a vegan ertrend ( nem a vegetarianus, ez annalbis szigorubb).
2016. ápr. 7. 16:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Látok benne értelmet, vagy ha esetleg mégsincs, akkor ez is Kiderült.
2016. ápr. 7. 17:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ennek köze lenne az alkoholizmushoz. Vannak, akiknek születésük óta rosszul működik a veséjük, és ezért csak minimálisan fogyaszthatnak állati eredetű ételt. Vannak, akiknél ez a kor előrehaladtával alakul ki, még akkor is, ha életében nem ivott egy korty alkoholt sem. Ez nem ettől függ.
2016. ápr. 7. 17:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Az alkoholizmust csak felvetettem, abból adódóan hogy Vodka szaga volt amikor kozelmentem hozzá, de ez Cukorbetegség is lehet.
2016. ápr. 7. 18:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Itt a Gyakorin írta valaki, hogy a koleszterinje miatt fogták állati eredetű fehérjéket nem tartalmazó diétára. Azért fogalmazok így, mert a vegánok még mézet és virágport sem fogyasztanak, pedig az nem állati fehérje.
2016. ápr. 7. 21:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Ő fogyaszt mézet, a kávéját csak azzal issza mert a cukor puffadást okoz. Ő nem önszorgaloból lett Vegán. Erre a diétára fogták valami miatt.
2016. ápr. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!