Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőgyulladásra augmentin...

Tüdőgyulladásra augmentin mennyire hatásos?

Figyelt kérdés

Az elmúlt héten mandulagyullaáds gyanújával elmentem a háziorvosomhoz, aki közölte hogy kezdődő tűszős mandulám van ,ezért antibiotikumot ad.Kaptam rá moxifloxacint,api 1 szemet szedtem.miútán beszedtem mindet 40 fokos lázzal az ügyeletre rohantunk,ahol közölték velem hogy nagyon csúnya tűszős mandulám van, és hogy penicilin tartalmú antibio. való rá.nos a moxifloxaicn(400 mg) nem ezen közé tartozik...köszi háziorvos.

Az ügyeleten felírtak nekem Augmentunk ami 875 mgos.Ma szedtem be a felét,7 szemet(ebből napi 2 kell) és már a lázam elmúlt, de a nyelés borzalmas, a mandulámon javulás nem látható, nyálam iszonyat sok termelődik,és folyamatosan slejmet köpködök.

Ezek javulásra utalnak és legyek türelmes?Vagy mi tévő legyek...A háziorvosomhoz így nem akarok visszamenni, de az ügyeletes dokit meg már ki tudja hogy rendel..

Folyamatosan teát iszok,sállal védem a nyakam és fekszem.

Köszönöm a tanácsokat!

2016. márc. 31. 09:11
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsánat tűszős manduláara,elírtam a címet...
2016. márc. 31. 09:13
 2/4 A kérdező kommentje:
és augmentint* nem tudok koncentrálni,felidegesít ez a betegség már két hete....
2016. márc. 31. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt szoktak rá felírni, az a leghatásosabb.

A tüszős mandulagyulladás nem leányálom, borzasztóan tud fájni, és nagyon lassan gyógyul.

Az, hogy már nincs lázad, a legegyértelműbb tünete, hogy gyógyulsz. A kúra felénél ez az állapot teljesen normális.

Folytasd tovább a kúrát, ami mellett ha gondolod, mézes-citromos (valódi citromból, vagy lime-ból) teát, savanyú káposztát, és/vagy tormát is fogyaszthatsz, ezek mind elősegítik a torok és a mandula regenerálódását.

Vagy ha gondolod, sós vízzel gargalizálhatsz.

2016. márc. 31. 09:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos a manduláim javultak,de újra magas,sőt ingadozó a lázam,és hasmenésem is lett..teendő?
2016. ápr. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!