Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elmondanátok vagy nem?

Elmondanátok vagy nem?

Figyelt kérdés
Sajnos nagymamámnál most állapították meg hogy áttètes daganata van. Ez a betegsèg az amitől nagyon fèlt.Ma ismèt bekerült a kórházba mivel fullad,gyenge ès vizesedik a lába. Előző alkalommal is ilyen panaszokkal került be,akkor tüdőgyulladással kezeltèk de sztem a daganatból kifolyólag lett neki. Most azt mondtuk vissza jött a gyulladás ismèt azèrt kell bentlennie amíg helyre nem jön. Nem mertük elmondani az igazat. Fèltjük de ez olyan igazságtalan vele szemben mivel joga lenne tudni. Így csak várja majd a javulást ami valójában lehetetlen. Nem tudom mi lenne a jobb számára. A vèlemènyeket tanácsokat előre is köszönöm!
2016. márc. 30. 19:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Már nyelni is nehezen tud. Sőt ma azt mondta hogy marja a víz mikor nyeli. Ezt tènyleg nem lehet elmondani milyen borzasztó ezt vègig nèzni ès hallani. Olyan furák voltak ma a szemei is. Bevannak esve,csillognak ès körülötte szinte feketèk. Soha nem láttam haldokló embert de olyan volt mintha a halál látszanak a szemèn :((((
2016. ápr. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!