Ha van anyajegyetek, nküldenétek képet róla?
Google képek: egészséges anyajegy.
Ott kiad egy csomót.
Én is paráztam, aztán a feleségem rávett, hogy nagy mamlasz férfi létemre elkísér inkább a bőrgyógyászatra, csak halljak egy szakértő véleményt és nyugodjak meg. Egy hónapra rá kaptunk időpontot, a doki alaposan megnézte mindet, és azt mondta, hogy egyik sem vészes. Ha hirtelen erőteljes növekedésnek indulna valamelyik, akkor menjek vissza. És az erős napfénytől óvjam őket.
El kell menni szakemberhez!
Ennyi.
A sajátjaimat nem fotóznám le, megszámolni nem tudom, annyi van.. :D
[link] ez a kép tökéletes összehasonlítás, bal oldalon a normálisak, jobb oldalon a veszélyesek.
Évente menj el bőrgyógyászhoz, átpöttyögtet és megnyugtat.
Igen, de ez a baj. Ezek szélsőséges esetek. Ezekről ha még nem is hallottam a melanomáról, akkor is azt mondom, hogy haver, menj orvoshoz.
Nekem van 2, ami gyanús (voltam "szakembernél", az idézőjel nem véletlen), mindkettő max 3 mm-es , az egyik sötét és van egy kis lába kifelé, a másiknak fele barna, fele világos. 100% hogy ezek ilyenek voltak 1-2 éve is, mert visszanéztem régi képeket és rájuk közelítettem. De nem tudom érdemes-e visszamennem ahhoz a nyomorékhoz, aki egyszer nem ismert fel egy körömgombát. Magánorvoshoz akarok menni, de csak az ünnepek után tudok, addig meg a para
Amúgy köszi a válaszokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!