Gerincsérvesek, kinek mi az ami enyhit a fajdalman?
Figyelt kérdés
Műtétet szeretnem kihagyni2016. márc. 15. 14:11
1/6 anonim válasza:
én fitball on alszok háton pár órát.
2/6 anonim válasza:
Ha tényleg gerincsérved van akkor nem sokat tehetsz vele. Azt megkell operálni. Akár le is bénulhatsz !!! Én is igy voltam hogy nehogy már. Aztán addig húztam , volt mikor fel se bírtam állni. Iszonyú fájdalmaim voltak és a vége úgy is az lett hogy megkellett operálni. Nagyon féltem tőle de jó lett miután megoperálták.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen en is mar mindennap gyogyszereken elek :-(
2016. márc. 15. 14:48
4/6 Yolo2 válasza:
Manapság a non-invazív eljárásokat preferálják egészen addig amíg a fájdalom nem gátolja ezen módszerek alkalmazását, illetve ha inkontinencia áll fenn. Tájékozódj az orvosodnál, az is meglehet hogy gyógytornával/manuálterápiával javulhat az állapotod.
5/6 A kérdező kommentje:
1,5 ev alatt probaltam nagyon sok mindent.A gyogytornatol rosszabb lett sajnos :-( Deneverpadrol mi a velemenyetek?
2016. márc. 15. 15:36
6/6 Yolo2 válasza:
Otthonra megvenni elég borsos, nem tudom hogy egy-egy kezelésért mennyit kérnek el. Így ránézésre a tüneteket enyhítheti szerintem, de csak ettől állapotjavulást nem várnék (hiába írják ezt a honlapjukon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!