Kör alakú kemény duzzanat a fülem mögött. Csontrák?
A fülem mögött 2 vagy több éve van egy 1 cm átmérőjű lapos kör alakú duzzanat.
Nemrég megtapogattam megint (amit 8 hónapja nem tettem és észrevettem hogy nőtt vastagodott kicsit.
Ha megnyomom nagyon kicsit furcsa érzés.
Ha a mellette lévő koponya részt megnyomom körömmel és utána a duzzanatot is akkor más érzésem van.
Nagyon kemény, de közben egy nagyon kicsit puhább érzést kelt mikor a körmömmel nyúlok oda.
Lefényképeztem és olyan mint egy szúnyogcsípés csak kerek formában.
De nem a bőrhöz kapcsolódik hanem a koponyámhoz, mert lehet rajta húznina bőrt és nem jön vele együtt.
Kb 1-1,5 mm vastag lehet.
Nem fáj, nem viszket, nem irritált ott a bőr és semmi furát nem érzek.
Kb olyan mint egy lencse.
Nem úgy alakul lencse formává hogy folyamatosan lejtő formában nagyobb lesz hanem van a koponya, húzom az ujjam és hirtelen beleütközik a "perembe" , utána végig húzom rakta az ujjam utána "leesek a peremről" és húzom tovább az ujjam a koponyán.
Ez csontrák?
Remélem nem... Nagyon remélem hogy csak egy csontkinövés.
17/f
Most vettem észre hogy ez a lencse lencse alakú valami egy szélesebb és laposabb kör alakú valamin van rajta.
Mi a franc ez? Mostmár kezdek aggódni.
Csontrák :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gondolod hogy ennyi hónap után, ha rák lenne, nem léenne egyéb tünteted? Fogyás, láz stb stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!