Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rendszeresen kiujulo fulfajaso...

Rendszeresen kiujulo fulfajasom van, mi lehet a problema?

Figyelt kérdés

Decemberben jott ki eloszor, akkor egy sima, nem orvos altal felirt fulcseppel megoldodott a problema. Utana januarban ismet kijott, akkor az a fulcsepp amit eloszor hasznaltam, mar nem hatott. Elmendem orvoshoz, aki egy Sofradex nevu (ha jol emlekszem) fulcseppet irt fel. Most ismet kezd kiujulni.

Eleinte gyenge a fajdalom, de egyre erosodik, majd aludni sem tudok. Mi lehet a gond?

2016. márc. 12. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem az a füled fáj amelyikkel sokat mobiltelefonálsz? Ha a sok mobiltelefonálás miatt fáj, akkor többé ne tartsd a füledhez a készüléket, a fájdalom meg elmúlik.
2016. márc. 12. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazan szoktam telefonalni mostanaban, mert elhagytam a telefonom es megem vettem ujat. En igazabol a legkondira gyanakodtam, nem tudom okozhat e ilyet
2016. márc. 12. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Sürgősen szerezz be egy új telefont! Biztos a hiányától fáj a füled. Mond azt apunak, hogy az orvos mondta, akkor biztos megveszi!

Viccet félretéve, lehet huzatérzékeny lettél a légkonditól, de az is lehet, hogy fülzsír van beleszáradva. Nagyobbacska injekciós fecskendővel, és tiszta desztillált vízzel mosd ki.

2016. márc. 12. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem mindig azon az oldalon fáj, amelyiken aludni szoktam. De vagy 10 éve vissza-vissza tér. Senki nem tudott mondani semmit, mert a köztes időszakokban minden normálisnak és egészségesnek látszik, de valószínűleg csak marad valami kis fertőzés ami néha belobbantja.

Gondolom ahogy a füldugó, fülhallgató sem egészséges hosszú távon használva, ha rajta fekszel a füleden, akkor sem szellőzik eléggé. Valami hasonló oka nem lehet nálad is?

Egyebekben azt tudom javasolni, hogy a fültisztító pálcikát felejtsd el, víz ne nagyon menjen a füledbe. És a fülcseppeket, spray-ket se erőltesd, mert borzasztóan kiszárítják a hallójáratot. Ami miatt több cerument fog termelni. Attól kialakul egy jó kis fülzsírdugó, ami szintén okozhat fájdalmat és gyulladást.

Az orvoshoz mindenképp szaladj el, hátha lát valamit és sikerül végleg kikezelni. És az ősi módszert is bevetheted a meleg sóval. :)

2016. márc. 13. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!