Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon rossz a vérnyomásom?...

Nagyon rossz a vérnyomásom? Ez mitől lehet? 19f

Figyelt kérdés

130/100

A szívem 70 és 80 között szokott lenni.

2016. márc. 10. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsit magas, főleg az alsó érték. Nem vagy túlsúlyos? Mozogsz eleget, cigizel?
2016. márc. 10. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Jujjj! Nekem 50 evesen ennyi. Pialsz ? A bor, sor felviszi, de a whisky is nagyon hosszutavon, meg a mexikoi tequila mar masnapra feldobja +30-al.
2016. márc. 10. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Az internet szerint az első érték normális, de a második nagyon magas. Nem szebad lenne ennyinek lennie az elrérésnek. Egyáltalán nem piálok és nem vagyok túlsúlyos. 73 kg vagyok és 180 cm.

Mondjuk nem sportolok szinte semmit, max egy nagyon kicsit hetente egyszer amikor van időm. És nagyon stresszes vagyok mostanában az közbejátszhat. Annak mi az oka, hogy az első érték egy kicsit, a második ahhoz képest veszettül magas?

2016. márc. 10. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy éppen a stressz az oka, jó hatású lehet a sószegény étrend, a napi rendszeres testmozgás, és ha dohányzol, akkor annak elhagyása.

Mérd naponta háromszor 10 perc pihenés után 1 hétig, jegyezd fel az értékeket és ha többször is ilyen értéket kapsz, akkor menj el a háziorvoshoz.

2016. márc. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!