Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lyme-kór, lehetséges?

Lyme-kór, lehetséges?

Figyelt kérdés

Szóval... November közepén együtt voltam egy lánnyal elég bizar helyen szeretkeztünk (erdő).

Ez november 15.-én volt, november 26.-án 11 nap múlva rá elkezdett nagyon fájni a herém. Minden félét olvastam, prosztatagyulladás stb stb.

Na, igen. DE! Nekem nem volt vizelési ingerem nem kell/kellett sűrűn járnom WC-re. Nem is égett-csípett a vizelet. Max vizelek egy nap 5x.

Nos, jártam 4 urológusnál volt egy vérkép nézésem is.

Az orvosok nem látták be gyulladva a prosztatát. Veséim, májam is rendben.

Oké, ez is letudva. De még mindig érzem ezt a rohadt herefájdalmat...

Nem hagyott nyugodni, elmentem egy STD szűrésre. Ott kiderült, hogy orális úton elkaptam egy fertőzést. Viszont minden más negatív lett amire vizsgáltak. (köztük chlamydia,sarjadzó gomba,neiseirra gonorrhae,trichomonas vaginalis,ureaplasma.)

Enyhe húgycső gyulladásom is van/volt.

Kaptam AB-t. 5 napig kellett szednem.

Mostanság elkezdett salyogni a lábfejemen a két szélső lábujj. Nem mindig fáj. Aztán néha bizsergést érzem a talpamba. Ritkán.

Viszont sehol sincs folt a testemen nem is volt. Nem is viszket sehol!

Kicsi tartok attól, hogy Lyme-kór.

De a vérképem tökéletes szinte. Orvos is mondta. Szerintetek mi ez?

A herefájdalom elmúlt néha érzek ilyen "nyomást".

Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett.

2016. márc. 7. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha vérvizsgálattal nem tudták kimutatni, akkor az a szeretkezés nagyon az agyadra ment valamiféle lelkiismeret-furdalás, szégyen vagy ki tudja mi miatt, hogy ilyeneket beképzelsz magadnak. Mert ez sima beképzelés.
2016. márc. 7. 21:02
 2/3 Salx Narval ***** válasza:
Nem tudom de az biztos, hogy nem Lyme-kór. Szűk gatya, rossz cipő, lúdtalp, stb okozhat hasonló tüneteket a Lyme-kór nem. Azt azért csak észrevetted volna ha megcsíp egy kullancs, legalábbis idővel. Ha össze is szedtél valamit a lánytól annak nem igazán van köze a lábzsibbadáshoz, valahol másutt kell keresni az okot, esetleg keringési rendellenesség vagy ideget érő nyomás porckorong betegség, stb.
2016. márc. 8. 06:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne lyme kór?

Herefájdalom és a bizsergés, zsibbanás eléggé jellemző rá. Meg persze még vagy 1000 tünet

Csináltass tesztet, bár a tb-s elisa nem ér túl sokat...:/

Üdv, egy lyme-beteg

2016. márc. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!