Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bélgázosság és megváltozott...

Bélgázosság és megváltozott széklettel mit csináljak?

Figyelt kérdés

Február közepén kezdődött az egész. Rutin nőgyógyászati vizsgálaton derült ki, hogy van egy hosszú ideje tartó fertőzésem. Erre kaptam gyógyszereket, amiket az orvos utasítása szerint szedtem.

Az egyik antibiotikum volt és kb tönkretette a normál flórámat.

Elkezdem probiotikumot is szedni, hogy majd az helyre tesz(szájon át és kúp formában is használtam).

Azóta ebből érzésem szerint kigyógyultam, viszont borzasztóan gázos a belem. Puffadtnak max néha érzem magam. Időnként amikor keresztbe állnak a gázok és a béltartalom még be is görcsöl a hasam. Kicsit olyan mintha hasmenésem lenne, de az sincs mert normális a székletem színe és állaga.

Legalább 1 hete, hogy semmit nem szedek és nem akar elmúlni. Nőgyógyászhoz holnap megyek kontrollra. Rákérdezek nála is majd, hogy ez most miért van.

Egyébként élelmiszer allergiáról nem tudok. Egy ideje laktózmentes tejet iszok, mert anyukám mondta, hogy próbáljuk ki, mert nála a sima tej ami problémát okozott, hogy puffadt tőle stb, de még ennek ellenére is ez van velem.

2016. márc. 7. 15:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Az antibiotikumok sajnos nehezen ürülnek ki
2016. márc. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!