Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol lehet ez?

Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

A gerincem egy pontban szokott beszurni. Tavaly volt hogy kb egy hetig szurt de csak levegovetelnel, vagy ha rosszul tartottam a hatam, es ez olyan szinten elfajult, hogy annyira fajt mar, hogy bogtem. Mostanaban is szokott lenni, de ritkam, es csak egy napig vagy nehany oraig. Koze lehet a mellemben a csomohoz? Csak mert az mar jo par eve ott van es semmi bajom nem volt tole, es felek, hogy az miatt van.

16/l

#mell #fájdalom #gerinc #csomó #csomó a mellbem
2016. márc. 6. 21:53
 1/3 Salx Narval ***** válasza:
Az nem jutott idáig eszedbe, hogy orvoshoz kellene fordulni ekkora fájdalom esetén, főleg, hogy visszatérő. Azt nem hinném, hogy a melledben lévő csomó okozza, de azért azt sem ártana ha megnézné egy orvos mindettől függetlenül. 16 évesen akár a hirtelen növekedés is okozhat hátpanaszokat de a gerincferdülés is és még sok minden más, felesleges találgatni. Nem tudok jobbat ajánlani, el kell menni dokihoz.
2016. márc. 7. 01:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltam mar orvosnal es a gerincferdules kizarva
2016. márc. 7. 06:05
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
Rendben, de valamit csak mondott, hogy mitől van szerinte ekkora fájdalmad. Mondanám, hogy használj Voltaren krémet a gerincedre, erős fájdalom esetén pedig tablettát is, de ezeket az orvos dolga lenne felírni ha indokolt. Az a helyzet, hogy ennyi infó alapján csak helyi fájdalomcsillapítást lehet csinálni, tudni kellene a probléma okát, ezt viszont az orvosnak kellene megkeresnie.
2016. márc. 8. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!