Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Furcsa látás több, mint 2...

Furcsa látás több, mint 2 hónapja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy olyan problémám van, hogy több, mint 2 hónapja furcsán látok. Mindent el tudok olvasni meg minden ilyesmi csak folyton megállás nélkül olyan furának érzem, ahhoz tudnám hasonlítani mikor az ember belenéz a lámpafénybe és káprázik a szeme, csak mondjuk nekem ez nem olyan erősen van. Az egész egy buli után kezdődött, ahol pár pohár bort ittam. Azóta tart ez az egész. Nem hinném, hogy az alkoholnak lenne köze, hiszen már 2 hónapja volt az. Voltam már kórházban, ahol vettek vért, csináltak Ekg-t, 24 órás vérnyomásmérést és még szemklinikára is elküldtek. Mindent rendben találtak és annyit mondtak, hogy majd elmúlik. Valakinek esetleg volt már ilyen jellegű problémája vagy bármi tipp, hogy mit tegyek?:(

2016. márc. 3. 21:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyen tüneteket okozhat ha sokat számítógépezel, főleg sok nagy fehér alapon fekete vagy fordítottan nézed a monitoron a cuccot, rosszabb esetben szervi probléma okozhatja akár agyi, emésztési dolog, de lehet akár vitaminhiány is.
2016. márc. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!