Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen betegsége lehet a...

Milyen betegsége lehet a munkatársamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy kedves kolleginámnak meg vagyok győződve hogy van valami betegsége sajnos. Nem hajlandó elmenni orvoshoz. Remélem ti be tudjátok határolni hogy mi féle betegsége lehet, hogy még tudjam győzni hogy menjen orvoshoz. Remélem semmi komoly, de kezdek aggódni. A tunetek: rengetegszer fáj a feje. A hasa is rettentő sűrűn fáj, össze görnyed néha, hányingere van, volt hogy hányt is, mondjuk arra azt mondta hogy a fejfájástol. Volt olyan hogy azt mondta hogy reggel munkába követ, ha nem tudott volna le ülni az árok szélére, akkor biztosan össze esett volna a hasfájástol. Amikor nagyon látszik rajta hogy szarul van még a szája is ki van fehéredve. Valami tippetek? Hálás vagyok minden válaszért.

2016. márc. 3. 18:53
 1/3 anonim válasza:
Nem hangzik jól, ahogy olvastam. Ezt most itt senki nem fogja tudni megállapítani hogy mi baja lehet. El kellene mennie az orvoshoz, de minnél hamarabb
2016. márc. 3. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyomor, vagy vékonybél fekély, hasnyálmirigy, máj gyulladás, epehólyag gyulladás. Egy volt osztálytársamnak hasonló tünetei voltak gyomorfekéllyel.
2016. márc. 6. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2016. márc. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!