Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mandulagyulladásom van!...

Mandulagyulladásom van! Mennyi idő körülbelül mire átmegy?

Figyelt kérdés

Hétfőn kaptam penicilin antibiotikumot. 8 órànként kell szednem és tudom hogy még csak kedd van, de nem kellett volna valamit segítenie?

Ma délelőtt gargalizáltam és utána egy ideig tök jó volt,de most nagyon fàj és alig bírok nyelni. A lázam is felment 38,5-re! Mikor fogom érezni a javulást? Köszönöm! :)

2016. márc. 1. 19:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Mèg annyi hogy eddig sosem volt gennyes mandulagyulladasom. Ez az első eset.
2016. márc. 1. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Én két hetet szoktam vele feküdni. A lázas állapotokat ki kell feküdni! Különben szövődményekkel jár! Lehet kapni a gyógyszertárban lidokainos szopogatnivaló cukorkákat, ez csillapítja a fájdalmat és könnyebben tudsz nyelni.
2016. márc. 1. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Uhh :( az nagyon sok idő. Már próbaltam a Strepfent es a Tantum Verde-t is de semmi..

Köszi a választ! :)

2016. márc. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!