Vakbélgyulladás lehet?
Jobb oldalt fáj alul a hasam, pont ahol a vakbél van.
A fájdalom enyhe, tompa. De ha lehajolok, görnyedek, akkor inkább szúró, és egy ívben érzem. Tegnap délután óta van ez így, a fájdalom azóta nem erősödött. Egy kicsit puffadt is vagyok.
Ez vakbélgyulladás?
Lehet vakbélgyulladás is. Ne várd meg a holnapot. Még ma mutasd meg magad az ügyeletes orvosnak. Minél több idő telik el, annál súlyosabb helyzet is kialakulhat.
Most vigyenek el téged az ügyeletere!
Hosszabb idő után lesz? Neked lehet..
Nekem is fájdogált jobb oldalon alul. Azt hittem, valami székrekedéses valami. Még egy glicerin kúpot is felhelyeztem, de semmi nem történt. Másnap ugyanúgy fájdogált, sem erősebben, sem gyengébben, csak biz. mozdulatokra nyílalt bele. De semmi más tünetem nem volt.
Gondoltuk, azért nézze meg orvos. Kihívtuk az ügyeletet. Azonnal mentőt hívott. Még aznap megműtöttek és gangrénás , perforált vakbélgyulladás volt.
Szóval nem játék. Veszélyes mást megnyugtatni, és ilyen helyzetben nem elirányítani az orvoshoz, mert nagy baj is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!