Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pajzsmirigy alul vagy túl...

Pajzsmirigy alul vagy túl működés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítsetek értelmezni, hogy most mi is a gond, mert nem értem.. Háziorvos nem tud mit mondani, az endokrinológus meg 2 hónap múlva tud fogadni leghamarabb.. :(

Tsh-m: 1,130 mIU/L tahát teljesen jó.

fizetősen lekértem a t3 és t4-et.

Szabad t3 11,33 pmol/l referencia 3,8 - 6! :(

Szabad t4 12,06 pmol/L referencia 7,75 - 15,21- ez is jó.

Tüneteim: Kéz- láb lefagyás, száraz - állandóan viszkető bőr, emésztési problémák , a szívem kiugrik a helyéről sokszor úgy ver, folyamatos hízás. ez 2 éve kezdődött fogamzásgátló tabletta elhagyásakor. Gyanakodtam eddig is pajzsmirigyre, de csak tsh lett lekérve, az meg normális.. mint most is.. de már nagyon szenvedek, ezért kértem a t3-t4 vizsgálatát. Volt valamelyikőtöknek ilyen?

2016. febr. 26. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Alul
2016. febr. 26. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
és a heves szívdobogás? az a túlműködésnél van..
2016. febr. 26. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Alulműködés,de lehet inzulinrezisztencia is.
2016. febr. 26. 18:31
 4/4 anonim válasza:

A heves szívdobogás valóban a túlműködés jele. DE!

Nekem is alulműködésem van, és heves szívdobogással kezdődött, na meg persze a folyamatos hízás gyógyszer mellett is! :( Szóval szerintem is alulműlödésed van

2016. márc. 1. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!