Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A szaglásom helyre fog jönni?

A szaglásom helyre fog jönni?

Figyelt kérdés

Nyáron gyakran használtam orrsprayeket tubákozás mellett, és egy kicsit túl mentem a dolgokon. Otrivint hetekig naponta többször fujtam be magamnak, és rendszeresen is tubákoztam ezek mellett. Le kellett raknom a tubákot meg az Otrivint, mert már nem hogy kidugult volna az orrom, hanem épp hogy bedugult. Nem éreztem szagokat ízeket de ezek 1-2 héten belül elmúltak, és visszajött a szaglásom is. Allergiás is vagyok, egész éves szezonom van ráadásul. A napokban ugy voltam vele lehet hogy ujra kipróbálom a tubákot, és egy kevés adagtól olyan szinten bedugult az orrom levegőt nem bírtam kapni. 4 nap telt el azóta, az orrom nagyából kidugult, de nem teljesen. 3 napja elkezdtem Momethason Sandozt is fujni hogy enyhüljön a dugulás is. Van még esélyem arra hogy heylre jöjjön a szaglásom? A napokban egyszer fújtam az orrom és arra az egy pillantra éreztem is az izeket illatokat.

Köszönöm előre is a válaszokat!

#allergia #szaglás #tubák #Otrivin #szaglás elvesztés
2016. febr. 24. 19:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!