Körömgombára mit ajánlotok? A patikus 7000-ért akart adni ecsetelőt, de egy lakk is 3000 felett van, azt mondta, ennél nincs is olcsóbb.
Kérdeztem a kenőcsöt, de az nem szívódik fel, azt mondta.
Nem tudom, akkor egy lakk hogy szívódna fel a körmön keresztül, ha a kenhető krém nem tud.
3-7 ezret nem akarok adni érte.
Gyógyszertári termék érdekelne, nem házi praktika.
A körömgombát bármilyen gombaölőszerrel el lehet múlasztani. Legyen az canesten kenőcs vagy bordóilé. A lényeg, hogy nem a körmöt kell kezelni hanem a gombás részt. És vele együtt a zoknikat cipőket és mindent amivel érintkezhet a láb.
A gombátlanító kenőcsők nem szívódnak keresztül a köröm kemény rétegén, ezért azt áztatás puhítás után le kell reszelni egészen a puha részig, erre kell kenni a kenőcsöt. Két három alkalom után el kell hogy múljon.
De szerintem minden pénzbe kerül, még a rézgálicot sem kapod meg sokkal olcsóbban, mert ha jól tudom kilója már csaknem 2000 Ft. És kisebb kiszerelésben nem kapható.
Bordóilé, rézgálic? Ezek permetszerek, nem?
Egyébként nem az én körmömre kell, hanem az öreg apáméra, de ő egy ilyennel biztos nem menne orvoshoz, hiszen nem fáj. Még akkor se megy dokihoz, ha fáj valamije.
Ha szerintetek felszívódik, akkor a patikus miért mondta, hogy nem?
Nem arról van szó, hogy egy fillért sem adnék érte, de 7000-et biztos nem.
A normális válaszokat köszönöm, a trollkodók meg úgyis visszakapják majd az idiótaságot, ha nekik lesz szükségük segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!