Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Már egy pár éve fáj a szeretkezés. Nem minden alkalommal, de valamikor különösen fájdalmas, pedig azelőtt nem volt semmi probléma. Több nőgyógyásznál is jártam, azt mondták semmi gond nincs. Nem tudom mitől lehet, de egy ideje visszatérő problémáim vannak, beduzzad, fáj. Próbálom kikezelni Canesten krémmel, egy darabig jó, aztán pár nap után újra visszajön. Gondoltam arra is, hogy nem fertőzés. Nemrég megjelent egy két gyulladt, gennyes szőrtüsző is. A mai nap folyamán szeretkeztünk a férjemmel és furcsa módon nagyon kevés volt a spermája. Sosem fordult még elő ilyen. Pedig két nappal ezelőtt szeretkeztünk. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van, nem tudom, ez lehet hormonális probléma? Ha igen, mit tudnék ezzel kezdeni? Megint el kéne mennem nőgyógyászhoz? A férjem elég kevés vizet iszik, lehet az a gond? Annyi minden van, már nem tudom mit tudnék tenni. Sajnos sok ételre is allergiás vagyok, az arcomon és a karomon is gyulladt pattanások vannak. Köszönöm a segítséget!2016. febr. 22. 23:48
1/2 anonim válasza:
Természetesen az étrenden kell változtatni. Minden, ismétlem, minden probléma mögött az étrend a ludas. Igen, hormonális problémád van. Az oka pedig az étrend. Lehet pajzsmirigy alulműködésed is, az oka pedig az étrend. Allergiás vagy, mégpedig egyre több mindenre, mert a szervezetedben az anyag és az információ áramlása akadályozva van, bizonyos vezetékek, járatok eldugultak. Nem tudom, mennyire vagy járatos dugulások megszüntetésében. :) Ugye a lényeg, hogy beleöntesz valami oldószert a lefolyóba, és a legfontosabb, hogy amíg nem szűnik meg a dugulás, addig SEMMI MÁST nem öntesz bele. Na, kb. így kell csinálni az emberi testtel is, csak oldószer helyett kizárólag olyan táplálékot fogyasztasz, ami nem csinál dugulást, és SEMMI MÁST. Segítek egy kicsit: jön a tavasz, az eperszezon, aztán a nyár, a dinnyeszezon. Olvasgass a témában... a többire meg rájössz magadtól.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2016. febr. 23. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!