Fáj, ha nyelek, és fáj a fejem! A szüleim miért csinálják ezt?
"Mert sokszor faj a torkom es minek orvos ha hazi modszerrelvis meggyogyulok es muszaj suliba menni,kiveve ha lazas vagy"
Egyedul nem voltam meg sose dokinal,meg a szuleim joba vannak a dokival es nyilvan szolna h ott jartam..
Egy újabb életképtelen.
Mondd nekik, hogy orvoshoz akarsz menni, mert jövő héten felvételizel, és addigra mindenképp meg kell gyógyulnod. Az meg nem nyom a latban, hogy sok az influenzás? És? Attól még nem biztos, hogy te is az vagy, de jó lenne, ha látna orvos. Attól még, mert felír gyógyszert, suliba még mehetsz, ha nem ír ki. Sőt, akár akkor is, legalábbis én voltam már úgy bent.
Vagy ahogy már előttem is javasolták, menj el egyedül. Az orvost tényleg köti az orvosi titoktartás. Te meg nehogy már ne tudj egyedül elmenni. Ha eddig nem voltál a szüleid nélkül, hát akkor mostmár leszel. Nem olyan nagy dolog az, nyugi, nem kell betojni. Nem lesznek mindig veled a szüleid, és ennyire igazán képes lehetsz magadtól is, nem igaz?
Ha egyik se jön be, akkor pihenj, amennyit csak tudsz, teázz, egyél mézet stb. Megoldod.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!