Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Igy lehetek AIDS-es/HIV...

Igy lehetek AIDS-es/HIV fertozott?

Figyelt kérdés
Ma talalkoztam az utcan egy meleg ismerosommel es kezet fogtunk csak. En ezutan haza buszoztam, es elfelejtettem kezet mosni mikor haza ertem, es utana kivertem. Na most ezek alapjan megfertozodhettem vagy nem??!

2016. febr. 10. 17:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csak kezetfogtunk, akkor is van eselyem ra akkor vagy nem?
2016. febr. 10. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Nincs
2016. febr. 10. 18:09
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Ha nem AIDS ,vagy HIV fertőzött akkor nem.

Érted már ,ember?

Jó ég... -_-

2016. febr. 10. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
milyen nyelven írjuk még hogy nem? viszont ha ilyen igénytelen vagy hogy koszos kézzel vered ki, más fertőzést simán összeszedhettél... azért ha zöldül vagy rohad menj orvoshoz:D
2016. febr. 10. 18:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek, aki ertelmes valaszokat adott :) ment nekik a zold kez
2016. febr. 10. 18:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor sem kapod el így a HIV-et, ha "ténylegesen fertőzött" lenne.

De, ahogyan már előttem írták a HIV ma már nem a melegek betegsége. Ma már nagyjából ugyanannyi hetero fertőzött van, mint meleg. Tehát hasonló szituációban ugyanannyi esélyed lenne elkapni bármelyik heteroszexuális ismerősödtől. De most ne kezdj el aggódni, a HIV ilyen helyzetben egyáltalán nem fertőz.

2016. febr. 10. 18:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Így nem kaphatod el akkor sem, ha fertőzött, kivéve ha mindkettőtök tenyerén nyílt seb van, de még úgy sem valószínű.
2016. febr. 10. 18:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Látva a kérdező, válaszokra adott reakcióját, szeretném hinni, hogy ez a kérdés nem komoly.

Ha mégis, akkor egyrészt nyugodj meg, ettől kizárt, hogy elkalod a betegséget, (mellesleg mégaz sem biztos, hogy a barátod beteg, ez nem törvnyszerű csak azért, mert meleg)

másfelől az ég áldjon meg, egy elég jól feltérképezett betegségről van szó, rengeteg információval, művelődj már kicsit a témáról, az internet világában még nehéz dolgod sincs! Ez olyan téma, amiben mindenkinek illene alapvető ismeretekkel rendelkeznie. Nem kell ledoktorálni, de a betegség világméretű mivoltából kiindulva legalább azt illene tudnod, hogy miként terjed, milyen egyszerű ellene anvedekezés, stb.

2016. febr. 12. 00:55
 19/19 anonim ***** válasza:
segbe kukizot?
2016. febr. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!